Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13477
Тема дипломної роботи: Проведення сертифікаційних іспитів і випробувань
харчової продукції у державній системі сертифікації УКРСЕПРО та
системі санітарно-епідеміологічного контролю
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи сертифікації в системі
громадського харчування 5
1.1. Значення сертифікації продуктів харчування 5
1.2. Міжнародний досвід у галузі сертифікації продукції харчування
7
1.3. Особливості державної системи сертифікації УкрСЕПРО 12
1.4. Організація та етапи проведення сертифікації
харчової продукції у системі УкрСЕПРО 17
1.5. Розвиток системи сертифікації в Україні 27
Розділ 2. Санітарно-епідеміологічні сертифікаційні
іспити харчової продукції 34
2.1. Основні поняття санітарно-епідеміологічних
сертифікаційних іспитів харчової продукції 34
2.2. Структура органів санітарно-епідеміологічних служб 41
2.3. Епідеміологічна експертиза харчової продукції: мета і завдання
43
Розділ 3. Практика проведення сертифікаційних іспитів та випробувань
харчової продукції 47
3.1. Експертиза якості горілчаних виробів 47
3.2. Особливості експертизи маргаринів 61
Висновки і пропозиції 68
Список використаних джерел 72
|