Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13312
Тема дипломної роботи: Управління господарською та маркетинговою
діяльністю ресторану “Дніпро”
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств
ресторанного бізнесу 6
1.1. Особливості управління господарською діяльністю
підприємства у сфері ресторанного бізнесу 6
1.2. Поняття та сутність маркетингових досліджень у
ресторанних послугах 17
Розділ 2. Дослідження стану управління господарською та маркетинговою
діяльністю ресторану "Дніпро" м. Києва 26
2.1. Ресторанний бізнес міста Києва 26
2.2. Аналіз господарської та маркетингової
діяльності ресторану "Дніпро" 35
2.3. Аналіз послуг та їх якості ресторану "Дніпро" 56
Розділ 3. Стратегії підвищення ефективності управління господарською
та маркетинговою діяльністю ресторану "Дніпро" 63
3.1. Раціоналізація структури управління ресторану 63
3.2. Удосконалення послуг та розширення асортименту ресторану 69
Висновки та пропозиції 84
Список використаних джерел 89
Додатки 93
|