Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13169
Тема дипломної роботи: Управління продовольчим та матеріально-технічним
забезпеченням (на прикладі ресторану "Васильок")
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Науково-методичні підходи до управління продовольчим
та матеріально-технічним забезпеченням підприємств ресторанного
господарства 5
1.1. Поняття та особливості продовольчого та матеріально-технічного
забезпечення підприємств ресторанного господарства 5
1.2. Планування продовольчого та матеріально-технічного забезпечення
підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням
підприємств ресторанного господарства 15
1.4. Показники оцінки стану матеріально-технічної бази підприємств
ресторанного господарства 20
Розділ 2. Аналіз продовольчого та матеріально-технічного забезпечення
ресторану "Васильок" 22
2.1. Організаційно-правова характеристика ресторану "Васильок"
22
2.2. Аналіз забезпечення виробничого процесу продовольчою та матеріально-технічною
базою підприємства 25
2.3. Аналіз управління складським та транспортним господарством
ресторану "Васильок" 30
2.4. Аналіз економіко-фінансового стану 37
2.5. Визначення впливу макрофакторів на ефективність управління
продовольчою та матеріально-технічною базою 53
Розділ 3. Розробка програми удосконалення управління продовольчим
та матеріально-технічним забезпеченням ресторану "Васильок"
57
3.1. Удосконалення управління складським та транспортним господарством
ресторану "Васильок" 57
3.2. Розробка ефективної програми удосконалення управління продовольчого
та матеріально-технічного забезпечення ресторану "Васильок"
67
3.3. Визначення соціально-економічної ефективності впровадження
програми удосконалення управління продовольчим та матеріально-технічним
забезпеченням ресторану "Васильок" 73
Висновки та пропозиції 79
Список використаних джерел 83
Додатки 86
|