Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 12523
Тема дипломної роботи: Формування цінової політики закладу ресторанного
господарства
План дипломної:
Розділ 2. Дослідження
ефективності формування цінової політики закладу ресторанного господарства
при ВАТ "Миронівський хлібопродукт" 3
2.1. Аналіз купівельного попиту на продукцію ресторану 3
2.2. Дослідження конкурентного оточення 10
2.4. Основні напрями реалізації цінової політики досліджуваного
закладу ресторанного господарства 15
Розділ 3. Шляхи удосконалення політики ціноутворення на основі застосування
різних методів 28
3.1. Обгрунтування політики ціноутворення на основі застосування
провідних методів формування ціни 28
3.2. Застосування стимулюючих цін на послуги закладу 34
3.3. Розрахунок прогнозних показників фінансової результативності
53
Висновки та пропозиції 56
Список використаних джерел 59
Додатки 60
|