Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 12482
Тема дипломної роботи: Ділове оточення підприємств готельного господарства
та його роль в досягненні ефективного управління
План дипломної:
ВСТУП
3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДІЛОВОГО ОТОЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО
ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Підприємство готельно-ресторанного бізнесу як суб'єкт господарської
діяльності 5
1.2. Ділове оточення підприємств готельно-ресторанного господарства
10
1.3. Методи оцінки впливу факторів ділового оточення на конкурентоспроможність
підприємств ресторанного господарства 17
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЛОВОГО ОТОЧЕННЯ РЕСТОРАНУ "ПОДІЛЛЯ",
М. КИЇВ 21
2.1. Організаційно-правова характеристика діяльності ресторану "Поділля"
21
2.2. Аналіз ділового оточення ресторану "Поділля" 26
2.3. Оцінка конкурентоспроможності ресторану "Поділля"
34
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЛОВОГО ОТОЧЕННЯ РЕСТОРАНУ "ПОДІЛЛЯ"
38
3.1. Напрямки удосконалення ділового оточення ресторану "Поділля"
38
3.2. Розробка заходів щодо адаптації підприємства до факторів ділового
оточення 41
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 45
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 47
ДОДАТКИ 49
|