Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 12172
Тема дипломної роботи: Основи ефективності діяльності підприємства
(на прикладі ресторану "Дніпро")
План дипломної:
Вступ
4
1. Теоретико методологічні основи ефективності діяльності підприємства
7
1.1. Поняття ефективності діяльності підприємства 7
1.2. Методика розрахунку показників ефективності 11
1.3. Шляхи покращення організації управління 38
2. Техніко-економічна характеристика підприємства 48
2.1. Історична довідка про підприємство та особливості функціонування
48
2.2. Організаційно-виробнича структура 49
2.3. Основні техніко-економічні показники підприємства 52
2.4. Організація виробничого процесу 54
2.5. Стан техніки безпеки та охорони праці 59
2.6. Маркетингова та соціальна політика у ресторані "Дніпро"
64
Розділ 3. Аналіз ефективності діяльності ресторану "Дніпро"
та його виробничо-збутової діяльності 69
3.1. Аналіз виробництва і реалізації продукції 69
3.2. Аналіз обігових коштів 74
3.3. Аналіз трудових ресурсів 79
3.4. Аналіз собівартості продукції 82
3.5. Аналіз рентабельності 83
3.6. Аналіз рентабельності асортименту 84
3.7. Аналіз ефективності збуту 91
3.8. Аналіз фінансового стану підприємства 96
3.9. Аналіз фінансових показників підприємства 101
Розділ 4. Заходи по підвищенню ефективності діяльності підприємства
106
4.1. Методи оптимізації продукції 106
4.2. Методи оптимізації устаткування 129
Висновки та пропозиції 133
Список використаних джерел 140
Додатки 144
|