Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 12014
Тема дипломної роботи: Застосування стандартизації в оцінюванні споживчих
властивостей продукції (товарів)
План дипломної:
ПЕРЕЛІК
УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ ТА СКОРОЧЕНЬ 3
ВСТУП 4
1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 6
2. РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 33
2.1. Об'єкти матеріали та методи досліджень 33
2.2. Економічна ефективність 37
2.2.1. Формування споживчих властивостей в системі "людина
- предмет - середовище" 37
2.2.2. Вплив сировинних матеріалів на формування споживних властивостей
та якості 43
2.2.3. Вплив формування та обробки повсякденного взуття на споживні
властивості 50
2.2.4. Регламентація споживчих властивостей продукції 56
2.2.5. Методи контролю споживчих властивостей продукції 64
2.3. Обговорення результатів досліджень 72
ВИСНОВКИ 86
РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 87
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 89
АНОТАЦІЯ 93
ДОДАТКИ 95
|