Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 10028
Тема дипломної роботи: Організація, практика та особливості проведення
сертифікаційних іспитів та випробувань харчової продукції у державній
системі сертифікації УКРСЕПРО та системі сан.-епід. контролю
План дипломної:
Вступ
3
Розділ 1. Теоретичні основи сертифікації в системі громадського
харчування 5
1.1. Значення сертифікації продуктів харчування 5
1.2. Міжнародний досвід у галузі сертифікації продукції 7
1.3. Державна система сертифікації УкрСЕПРО 11
1.4. Організація та етапи проведення сертифікації харчової продукції
у системі УкрСЕПРО 14
1.5. Розвиток системи сертифікації в Україні 19
Розділ 2. Санітарно-епідеміологічні випробування харчової продукції
30
2.1. Основні поняття санітарно-епідеміологічних випробувань харчової
продукції 30
2.2. Структура органів санітарно-епідеміологічних служб 37
2.3. Санітарноепідеміологічна експертиза харчової продукції 39
Розділ 3. Практика проведення сертифікаційних випробувань та випробувань
харчової продукції 45
3.1. Експертиза якості хлібобулочних виробів 45
3.1. Експертиза якості макаронних виробів 52
3.2. Експертиза якості маргаринів 59
Висновки 66
Список використаних джерел 70
|